ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ РІВНЯ ТРАНСПОРТНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ м. ОДЕСА - Мироненко, С. В.; Волобуєва, Т. В.; Мироненко, С. В.; Волобуева, Т. В.; Myronenko, S.; Volobuyeva, T. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Розглянуто можливість підвищення рівня транспортного обслуговування населення Приморського району за допомогою методу рангової кореляції. Це дозволить оцінити вплив потенційно можливих заходів (чинників) на рівень транспортного обслуговування населення Приморського району м. Одеси.
ИССЛЕДОВАНИЕ КАЧЕСТВА УРОВНЯ ТРАНСПОРТНОГО ОБСЛУЖИВАНИЯ г. ОДЕССА
STUDY OF QUALITY OF THE LEVEL OF TRANSPORT SERVICE IN ODESSA
Keywords: заходи; транспортна система; обслуговування населення; пропускна здатність; мероприятия; транспортная система; обслуживание населения; пропускная способность; events; transport system; service; traffic capacity; 629