Сучасні засоби створення навчально-методичного забезпечення освіти - Костікова, М. В.; Скрипіна, І. В.; Kostikova, M.; Skrypina, I.; Костикова, М. В.; Скрипина, И. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2010)
Розглянуто проблеми дистанційного навчання. Запропоновано навчальний курс «Програмування на VB та VBA»
Modern facilities for teaching course creation
Современные средства создания учебно-методического обеспечения образования
Keywords: дистанційне навчання; платформа Moodle; програмування; онлайн-курс; файлова структура курсу; мультимедійний посібник; форум; distance learning; platform Moodle; programming; on-line course; course file structure; multimedia manual; forum; дистанционное обучение; платформа Moodle; программирование; онлайн-курс; файловая структура курса; мультимедийный учебник; форум; 378.147.157