Автомобільний інжиніринг: сучасні технології - Ніконов, О. Я.; Кулакова, Л. Є.; Сіндєєв, М. В.; Шпінда, Є. М.; Никонов, О. Я.; Кулакова, Л. Е.; Синдеев, М. В.; Шпинда, Е. М.; Nikonov, O. Ya.; Kulakova, L. Ye.; Sindyeyev, M. V.; Shpinda, Ye. М. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
Розглянуто основні тенденції розвитку та сучасні технології автомобільного інжинірингу на основі інформаційних та комунікаційних технології, штучного інтелекту і нових матеріалів.
Автомобильный инжиниринг: современные технологии
Аutomotive engineering: modern technologies
Keywords: автомобільний інжиніринг; інформаційні та комунікаційні технології; програмні засоби; штучний інтелект; автомобильный инжиниринг; информационные и коммуникационные технологии; программные средства; искусственный интеллект; automotive engineering; information and communication technologies; software; artificial intelligence; 629.33:004.4