Методичні вказівки до курсової роботи студентів з дисципліни «Повірка та калібрування засобів вимірювальної техніки» : для студентів галузі знань 15 «Автоматизація та приладобудування» спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» та галузі знань 17 «Електроніка, автоматизація та електронні комунікації» спеціальності 175 «Інформаційно-вимірювальні технології» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» - Медведовська, Я. С. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Ці методичні вказівки призначені для студентів четвертого курсу з метою надання допомоги при підготовці та виконанні курсової роботи (КР): галузі знань 15 «Автоматизація та приладобудування» спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»; галузі знань 17 «Електроніка, автоматизація та електронні комунікації» спеціальності 175 «Інформаційно-вимірювальні технології» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр». Ці методичні вказівки можуть бути корисними магістрантам під час виконання ними кваліфікаційних робіт. Ці методичні вказівки містять відомості щодо норм до виконання текстових документів відповідно до нормативних документів та вимоги до ходу виконання курсової роботи.
Keywords: метрологія; повірка; калібровка; засоби вимірювальної техніки; курсова робота