ПРОЕКТУВАННЯ МАШИНОБУДІВНИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНОЛОГІЧНОГО РІШЕННЯ, ІНТЕГРОВАНОГО В AUTODESK INVENTOR - Іванов, Є. М.; Иванов, Е. М.; Іvanov, E. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Пропонується впровадити у процесі навчання комп’ютерні технології розроблення траєкторій переміщення інструментів для високошвидкісного оброблення точінням і фрезеруванням машинобудівних виробів. Запропоновані технології мають набір інтегрованих модулів візуалізації, що забезпечує повний контроль над виконанням технологічних переходів ще до генерації керуючої програми та її налагодження на верстаті.
ПРОЕКТИРОВАНИЕ МАШИНОСТРОИТЕЛЬНЫХ ИЗДЕЛИЙ С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ТЕХНОЛОГИЧЕСКОГО РЕШЕНИЯ, ИНТЕГРИРОВАННОГО В AUTODESK INVENTOR
DESIGN OF ENGINEERING PRODUCTS WITH THE USE OF TECHNOLOGICAL SOLUTIONS INTEGRATED IN AUTODESK INVENTOR
Keywords: інтегрована система; траєкторія переміщення; постоброблення; керуюча програма; ЧПК; Inventor HSM; интегрированная система; траектория перемещения; постобработка; управляющая программа; ЧПУ; Inventor HSM; the integrated system; the trajectory of movement; the post-processing; control program; numerical control; Inventor HSM; 004.928