СТРАТЕГІЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ЛЕГКОВОГО АВТОМОБІЛЕБУДУВАННЯ В УКРАЇНІ - Кривоконь, О. Г.; Бондаренко, А. І.; Кривоконь, А. Г.; Бондаренко, А. И.; Kryvokon, A.; Bondarenko, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Виконано дослідження стратегії та перспектив розвитку легкового автомобілебудування в Україні: визначено заходи державної політики, які повинні бути реалізовані для розвитку національного легкового автомобілебудування; визначено обсяг виробництва автомобілів на довгостроковий період, очікувану кількість робочих місць в автомобілебудуванні за умови державної підтримки автомобілебудівної галузі.
СТРАТЕГИЯ И ПЕРСПЕКТИВЫ РАЗВИТИЯ ЛЕГКОВОГО АВТОМОБИЛЕСТРОЕНИЯ В УКРАИНЕ
STRATEGY AND PROSPECTS OF UKRAINIAN AUTOMOBILE MOTOR INDUSTRY DEVELOPMENT
Keywords: автомобілебудування; легковий автомобіль; розвиток легкового автомобілебудування в Україні; автомобилестроение; легковой автомобиль; развитие легкового автомобилестроения в Украине; motor industry; car; development of Ukrainian automobile motor industry; 629.331