РОЗРОБКА ПРОСТОРОВОЇ МОДЕЛІ КОЛИВАНЬ КУЗОВА АВТОМОБІЛЯ ПІД ЧАС ЙОГО ГАЛЬМУВАННЯ - Гелло, В. О.; Gello, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Запропоновано модель коливань кузова автомобіля у процесі гальмування. Отримана модель може бути використана для подальшого створення імітаційних моделей із високим ступенем універсальності.
РАЗРАБОТКА ПРОСТРАНСТВЕННОЙ МОДЕЛИ КОЛЕБАНИЙ КУЗОВА АВТОМОБИЛЯ ПРИ ЕГО ТОРМОЖЕНИИ
DEVELOPMENT OF THE SPATIAL MODEL OF VEHICLE BODY OSCILLATIONS DURING ITS BRAKE
Keywords: коливання; імітаційне моделювання; гальмівні сили; колебания; имитационное моделирование; тормозные силы; oscillations; simulation; braking forces; 621.015