Технологічні аспекти використання технології холодного ресайклінгу під час капітального ремонту автомобільної дороги Київ – Харків – Довжанський на ділянці км 90+031 – км 111+000 - Мельник, Максим Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Під час виконання кваліфікаційної роботи були детально розглянуті кліматичні умови району. Технологія та організація робіт з капітального ремонту водопропускної труби. Технологія та організація робіт з капітального ремонту земляного полотна. Технологія та організація робіт з капітального ремонту дорожнього одягу. Окрема увага приділена технологічним аспектам процесу холодного ресайклінгу існуючого покриття. Також розглянуті питання контролю якості виконання робіт по капітальному ремонту, охорони праці і охорони навколишнього середовища. Виконані техніко-економічні розрахунки
Keywords: капітальний ремонт автомобільної дороги; водопропускна труба; земляне полотно; дорожній одяг; контроль якості; охорона праці; охорона навколишнього середовища