Система організації торгівлі додатковими послугами та її удосконалення на прикладі підприємства автомобільної галузі - Снісар, Олександр Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Кваліфікаційна робота бакалавра: 62 с., 10 рис., 7 табл., 38 джерел. МАЛЕ ПІДПРИЄМСТВО, АВТОТРАНСПОРТНА ГАЛУЗЬ, СТРАТЕГІЯ ЗРОСТАННЯ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ. Мета даної кваліфікаційної роботи – розробити рекомендації щодо торгівлі додатковими послугами на підприємстві автомобільної галузі. Предмет дослідження – організаційно-економічні засади функціонування системи торгівлі додатковими послугами та напрямки її вдосконалення. Об’єкт дослідження – господарська діяльність підприємства автомобільної галузі АТ «ХПАС» у сфері надання додаткових послуг автосервісу. Задачі дослідження: – проаналізувати теоретичні аспекти організації торгівлі додатковими послугами; – охарактеризувати можливість реалізації додаткових послуг автосервісу на підприємстві АТ «ХПАС» ; – виявити вірогідні проблеми в організації торгівлі додатковими послугами; – розробити пропозиції щодо вдосконалення впровадження цієї системи з урахуванням особливостей підприємства. Здійснено теоретичне узагальнення та запропоновано шляхи вирішення завдання, що полягає в обґрунтуванні теоретичних підходів і формуванні прикладних рекомендацій щодо впровадження додаткової послуги автотранспортного підприємства: автосервісу.
Keywords: мале підприємство; автотранспортна галузь; стратегія зростання; конкурентоспроможність; стратегічне управління