Модернізація системи управління автомобілем - Біньковська, Анжела Борисівна; Кудирко, Ольга Миколаївна; Binkovska, Anzhela; Kudyrko, Olha (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Автомобіль є найбільше затребуваним транспортним засобом у світі. Щорічно випускаються мільйони автомобілів. Конструкція автомобіля постійно вдосконалюється автомобільними компаніями, щоб кожний покупець знайшов свою машину. Розробляються та впроваджуються нові системи автомобіля, з'являються найсучасніші моделі. Для виявлення найважливішої системи управління автомобілем для модернізації було проведено синтез локальних пріоритетів вибору.
Modernization of the vehicle control system
Keywords: автомобіль; двигун внутрішнього згоряння; системи управління; модернізація; метод аналізу ієрархій; automobile; internal combustion engine; control systems; modernization; hierarchy analysis method; 004.9; 10.30977/BUL.2219-5548.2022.98.0.58