АНАЛІЗ ВІДСТАНЕЙ МІЖ ЗУПИНКАМИ МІСЬКОГО ПАСАЖИРСЬКОГО ТРАНСПОРТУ ЯК ФАКТОРА ВПЛИВУ НА РОЗСЕЛЕННЯ НАСЕЛЕННЯ - Горбачов, Петро Федорович; Свічинський, С. В.; Горбачёв, Пётр Фёдорович; Свичинский, С. В.; Gorbachov, P.; Svichinskiy, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2010)
Наведено результати статистичного аналізу відстаней між зупинками міського пасажирського транспорту. Надано основні результати розрахунку параметрів закону розподілу міжзупиночних відстаней.
АНАЛИЗ РАССТОЯНИЙ МЕЖДУ ОСТАНОВКАМИ ГОРОДСКОГО ПАССА-ЖИРСКОГО ТРАНСПОРТА КАК ФАКТОРА ВЛИЯНИЯ НА РАССЕЛЕНИЕ НАСЕЛЕНИЯ
ANALYSIS OF DISTANCES BETWEEN CITY PASSENGER TRANSPORT STOP-POINTS AS A FACTOR INFLUENCING ON POPULATION SETTLEMENT
Keywords: розселення; населення; закон розподілу; параметри; відстань; зупинки; транспорт; расселение; население; закон распределения; параметры; расстояние; остановки; транспорт; settlement; population; law of distribution; parameters; length; stop-points; transport; 656.015