Методичні вказівки і завдання до курсового проекту, СРС та практичних занять з дисципліни «Теорія механізмів і машин» для студентів денної і заочної форм навчання спеціальностей: 015.32, 015.38, 131, 133, 142 - Перегон, В. А.; Воропай, О. В.; Єгоров, П. А.; Коряк, О. О.; Шарапата, А. С. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Методичні вказівки призначені для студентів денної та заочної форм навчання. Містять завдання і рекомендації, необхідні для успішного виконання курсового проєкту, організації самостійної роботи студентів та проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Теорія механізмів і машин».