Інклюзивне управління персоналом підприємства - Макаров, Денис Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі проаналізовано теоретичні основи інклюзивного управління персоналом, описано систему управління персоналом з врахуванням інклюзії, проаналізовано стан та ефективність використання трудових ресурсів ТОВ «ТЕК Перша Столиця». Досліджено задоволеність працівників якістю трудового життя на підприємстві. Розроблено програму інтеграції та підтримки працівників з інвалідністю та проведено техніко-економічну оцінку практичних рекомендацій.
Keywords: інклюзивне управління персоналом; інклюзія; мотивація; соціальна інтеграція; інструменти управління персоналом