РОЗШИРЕННЯ І ПІДСИЛЕННЯ БЕЗДІАФРАГМОВИХ ПРОЛЬОТНИХ БУДОВ ЗІ ЗБІРНИХ ЗАЛІЗОБЕТОННИХ БАЛОК З БАГАТОРЯДКОВОЮ АРМАТУРОЮ ЗА ТП ВИП. 56Д - Рачкевич, В. С.; Кваша, В. Г.; Салійчук, Л. В.; Тузяк, А. А.; Рачкевыч, В. С.; Салийчук, Л. В.; Rachkevych, V.; Kvasha, V.; Salyichuk, L.; Tuzyak, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Описано конструктивні рішення, технічний стан і конструктивно-технологічні рішення реконструкції мостів із залізобетонними бездіафрагмовими прольотними будовами та результати їх випробувань до та після реконструкції.
УШИРЕНИЕ И УСИЛЕНИЕ БЕЗДИАФРАГМЕННЫХ ПРОЛЕТНЫХ СТРОЕНИЙ ИЗ СБОРНЫХ ЖЕЛЕЗОБЕТОННЫХ БАЛОК С МНОГОРЯДНОЙ АРМАТУРОЙ ПО ТП ВИП. 56Д
EXPANSION AND STRENGTHENING OF NON-DIAPHRAGM SPAN STRUCTURES OF PRECAST REINFORCED CONCRETE BEAMS WITH MULTILINE REINFORCEMENT ACCORDING TO THE STANDART DESIGN 56D
Keywords: збірні залізобетонні бездіафрагмові прольотні будови; мостове полотно; замонолічений стик; розширення; підсилення; поперечні діафрагми; зміна статичної схеми; сборные железобетонные бездиафрагменные пролетные строения; мостовое полотно; замоноличенный стык; расширение; усиление; поперечные диафрагмы; изменение статической схемы.; prefabricated concrete non-diaphragm spans; monolithic joint; expansion; strengthening; transverse diaphragm; change of static scheme; 624.046; 691.081