Дослідження інформаційно-вимірювальної системи лабораторного комплексу "Гідропривід" - Шевченко, Ярослав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В бакалаврській роботі проведені дослідження інформаційно-вимірювальної системи лабораторного комплексу "Гідропривід", проаналізовано вимоги до методів вимірювання тиску. Апробована методика збору та обробки даних вимірювань тиску в інформаційно-вимірювальній системі лабораторного комплексу "Гідропривід".
Keywords: гідравлічна система; дорожня машина; інформаційно-вимірювальна система; лабораторний комплекс; обробка даних; параметри тиску; система високого тиску