Методика оцінки якості автомобілів в умовах експлуатації - Воскобойник, Вадим Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Метою роботи є підвищення ефективності оцінки показників якості автомобілів за рахунок кількісної їх оцінки на етапі експлуатації. Об’єкт дослідження – процес визначення показників якості автомобілів на етапі експлуатації. Метод дослідження – визначення якості автомобілів на етапі експлуатації. Дипломна робота присвячена підвищенню ефективності оцінки показників якості автомобілів за рахунок кількісної їх оцінки на етапі експлуатації. Одержано методи визначення показників оцінки якості автомобілів за енергетичними параметрами, які враховують експлуатаційні умови роботи, що створюють необхідні умови і можливості, які спрямовані на вдосконалення конструкції, підняття іміджу марки.
Keywords: автомобіль; силова установка; якість; модель; критерій; методика; функціональна стабільність