Екологічні ризики інновацій в управлінні автотранспортними системами - Желновач, Г. М.; Коверсун, С. О.; Zhelnovach, G.; Koversun, S. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Розглянуто основні екологічні проблеми функціонування автотранспортних систем України в контексті управління екологічними ризиками інноваційної діяльності. На підставі проведеного аналізу наявних підходів до управління автотранспортними системами держави розроблено заходи щодо визначення екологічних ризиків їхнього інноваційного розвитку. Запропоновано загальний організаційно-економічний механізм управління екологічними ризиками інновацій під час функціонування автотранспортних систем держави.
Environmental risks of innovations in the management of motor transport systems
Keywords: автотранспортна система; автомобільна дорога; автотранспортний засіб; екологічна безпека; екологічний ризик; інноваційна діяльність; motor transport system; highway; motor vehicle; environmental safety; environmental risk; innovative activity; 504.05:001.895; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.93.0.40