ЕФЕКТИВНА ЕКСПЛУАТАЦІЯ ПОЛІМЕРНО-АБРАЗИВНОЇ ЩІТКИ - Абрашкевич, Ю. Д.; Мачишин, Г. М.; Abrashkevych, Yu.; Machyshyn, G. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Розглянуто основні чинники, які впливають на ефективне використання полімерно-абразивної щітки як робочого органа для очищення поверхонь від фарби, іржі та різного роду забруднень.
ЭФФЕКТИВНАЯ ЭКСПЛУАТАЦИЯ ПОЛИМЕРНО-АБРАЗИВНОЙ ЩЕТКИ
EFFECTIVE USE OF THE POLYMER-ABRASIVE BRUSH
Keywords: температура; тепло; очищення; полімерно-абразивна щітка; очистка; полимерно-абразивная щетка; temperature; heat; cleaning; polymer-abrasive brush; 621.923