ТЕОРЕТИЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ОДНОКАМЕРНИХ ВАКУУМНИХ ПІДСИЛЮВАЧІВ АВТОМОБІЛЬНИХ ГАЛЬМ - Скляров, Микола В'ячеславович; Ярита, О. О.; Скляров, Николай Вячеславович; Ярита, А. А.; Sklyarov, M.; Yarita, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2010)
Математична модель однокамерного вакуумного підсилювача дозволяє досліджувати залежності вихідних параметрів від взаємного переміщення штовхача, поршня і штока, а також перепадів тиску в робочих порожнинах.
ТЕОРЕТИЧЕСКОЕ ИССЛЕДОВАНИЕ ОДНОКАМЕРНЫХ ВАКУУМНЫХ УСИЛИТЕЛЕЙ АВТОМОБИЛЬНЫХ ТОРМОЗОВ
THEORETICAL RESEARCH OF VACUUM STRENGTHENERS OF ONE CHAMBER MOTOR-CAR BRAKES
Keywords: підсилювач; робочі процеси; моделювання; поршень; штовхач; усилитель; рабочие процессы; моделирование; поршень; толкатель; strengthener; working processes; modeling; piston pushing detail; 629.113