Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання для обслуговування та ремонту автомобілів» : для бакалаврів усіх форм навчання за освітньою програмою «Автомобільний транспорт» - Мармут, І. А. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Методичні вказівки складені відповідно до програми курсу “Технологічне обладнання для обслуговування та ремонту автомобілів”. Їхня ціль – допомогти студентам у ридбанні навичок при проектуванні основного устаткування для обслуговування і ремонту автомобілів. Методичні вказівки призначені для здобувачів закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку фахівців зі спеціальності “Автомобільний транспорт”.
Keywords: технічне завдання; підйомник; роликовий стенд; проектування обладнання; 629.3.018