Транспортний засіб категорії М1. Розробка карданної передачі та обгрунтування параметрів рульового керування - Сивокінь, Вадим Русланович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об'єкт роботи - рульове керування транспортного засобу категорії М1. Мета роботи - розробка карданної передачі транспортного засобу категорії М1, аналіз рульових механізмів та обґрунтування параметрів рульового керування. Метод дослідження - аналітичний з використанням класичних теорій та наукових підходів. В ході виконання кваліфікаційної роботи був спроектований транспортний засіб категорії М1. Розроблена карданна передача та виконано розрахунки навантажувальних режимів ходової частини та трансмісії на міцність і довговічність.
Keywords: карданна передача; хрестовина; вилка карданної передачі; корпус голчастого підшипника; фланець кріплення до коробки передач; диференціал; рульове керування; електропідсилювач керма; гідропідсилювач кер а