Розробка блокчейн-мережі для тестування логістичної моделі - Непоп, Костянтин Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Метою роботи є розробка тестової економічної моделі визначеної системи та програмного прототипу, що враховує два основні процеси: симуляція зростання номерів користувачів у системі та імітації поведінки користувача. Для досягнення цієї мети автор звертається до кількох питань: аналіз економічної моделі, ключових характеристик: отримання бонусів для завдань, виконаних у двох валютах (Fiat і криптовалюти), можливості обміну криптовалютою для фінансових грошей та доступності стимулів. Дивідендована сплата й змішування; вибирає й застосовує різні методи моделювання систембіологічних моделей популяцій (Малтус і логістичної моделі), басної моделі та розроблює модель поведінки "інтелектуальних" користувачів системи; аналізує розподілені платформи реєстру для протовведення системи; реалізації системи тип, який імітує роботу системи з вибраними моделями змінних та оцінює експериментальні результати системи в різних умовах.
Keywords: блокчейн