Проблеми, що виникли в ЗВО у зв’язку з COVID-19 на прикладі магістерської програми подвійних дипломів - Аргун, Щ. В.; Гнатов, А. В.; Гнатова, Г. А.; Hnatov, A.; Arhun, Shch.; Hnatova, H.; Гнатов, А. В.; Аргун, Щ.; Гнатова, А. А. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
У роботі здійснено аналіз проблем, що виникли в ЗВО через пандемію COVID-19 на прикладі міжнародної освітньої магістерської програми подвійних дипломів «Електромобілі та енергозбережувальні технології» (ЕМ&ЕСТ). Подано короткий аналіз програми ЕМ&ЕСТ і розглянуті першочергові завдання, які були визначені для її реалізації. Окреслено проблеми, які перешкоджають своєчасному виконанню деяких з цих завдань. Наведено короткий опис дистанційного курсу, який розроблено в межах програми ЕМ&ЕСТ в освітньому середовищі Moodle. Проаналізовано комплекс для проведення лабораторних і практичних занять на базі сонячної зарядної станції для електромобілів. Розроблено лабораторні та практичні заняття на цьому комплексі.
Problems that have occurred in higher education in connection with СOVID-19 on the example of the Master program of dual degree
Проблемы, возникшие в ВУЗах в связи с COVID-19, на примере магистерской программы двойных дипломов
Keywords: COVID-19; енергозбережувальні технології; транспорт; інфраструктура; магістерська програма; енергоефективні системи; електромобілі; дистанційне навчання; COVID-19; energy-saving technologies; transport; infrastructure; Master’s Program; energyefficient systems; Electric Vehicles; distance learning; COVID-19; энергосберегающие технологии; транспорт; инфраструктуры; магистерская программа; энергоэффективные системы; электромобили; дистанционное обучение; 629.341; 10.30977/AT.2219-8342.2020.47.0.51