Компетентнісний вплив виробничої практики на працевлаштування випускників - Арінушкіна, Н. С.; Грищенко, Т. М.; Аринушкина, Н. С.; Грищенко, Т. М.; Arinushkina, N.; Grishchenko, T. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Виробнича практика має велике значення для формування професійних компетенцій майбутнього фахівця. У статті відображаються проблеми, що виникають під час працевлаштування випускників заклів вищої освіти, та позитивний вплив виробничої прак-тики на їх вирішення. Запропоновано компетентнісний підхід до процессу організації та проходження практики студентами для кращої орієнтації у складних виробничих умовах.
Компетентностное влияние производственной практики на трудоустройство выпускников
Competence influence of industrial practice on graduates employment
Keywords: виробнича практика; формування професійних компетентностей; працевлаштування; професійний досвід; виробництво; производственная практика; формирование профессиональных компетенций; трудоустройство; профессиональный опыт; предприятия; industrial practice; formation of professional competences; employment; professional experience; enterprise; 377.35:625.7/8; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.86.2.135