ЩОДО ПОЛІПШЕННЯ СИСТЕМИ ВИМІРЮВАННЯ ПАРАМЕТРІВ, ЯКІ ХАРАКТЕРИЗУЮТЬ СТІЙКІСТЬ РУХУ АВТОМОБІЛІВ КАТЕГОРІЇ МІ - Макаров, В. А.; Волохов, О. С.; Куплінов, А. В.; Волохов, А. С.; Куплинов, А. В.; Makarov, V.; Volochov, A.; Kuplinov, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Наведено транспортні засоби та обладнання, що використовувались під час проведення дорожніх випробувань легкового автомобіля. Описано характеристики, що вимірювались та визначались і, в подальшому, використовуються в математичній моделі.
К ВОПРОСУ УЛУЧШЕНИЯ СИСТЕМЫ ИЗМЕРЕНИЯ ПАРАМЕТРОВ, ХАРАКТЕРИЗУЮЩИХ УСТОЙЧИВОСТЬ ДВИЖЕНИЯ АВТОМОБИЛЕЙ КАТЕГОРИИ Ml
ТО QVESTION OF IMPROVING THE SYSTEM OF THE MEASUREMENT PARAMETERS CHARACTERIZING THE STABILITY OF CATEGORY Ml VEHICLES
Keywords: автомобіль; шина; рух; стійкість; параметри; контроль; автомобиль; шина; движение; устойчивость; параметры; контроль; car; tire; motion; stability; parameters; control; 629.113