ДОСЛІДЖЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО СУМІШОУТВОРЕННЯ У ЧОТИРИТАКТНОМУ ДВИГУНІ З ІСКРОВИМ ЗАПАЛЮВАННЯМ - Корогодський, В. А.; Чубикало, М. Б.; Хандримайлов, А. А.; Грайворонський, Є. С.; Корогодский, В. А.; Чубыкало, М. Б.; Грайворонский, Е. С.; Korogodsky, V.; Chubykalo, M.; Khandrymailov, А.; Graivoronsky, E. S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Представлено результати аналітичних досліджень процесів плівкового сумішоутворення при безпосередньому упорскуванні палива у циліндр чотиритактного двигуна. Визначена тривалість випаровування циклової подачі палива при упорскуванні на такті стиску.
ИССЛЕДОВАНИЕ ВНУТРЕННЕГО СМЕСЕОБРАЗОВАНИЯ В ЧЕТЫРЕХТАКТНОМ ДВИГАТЕЛЕ С ИСКРОВЫМ ЗАЖИГАНИЕМ
RESEARCH OF INTERIOR MIXTURE FORMATION IN FOUR-STROKE ENGINE WITH SPARK IGNITION
Keywords: плівкове сумішоутворення; випаровування; безпосереднє упорскування; пленочное смесеобразование; испарение; непосредственное впрыскивание; film mixing; evaporation; direct fuel injection; 621.43.003