ВИЗНАЧЕННЯ РІВНЯ ВІДПОВІДНОСТІ АВТОТРАНСПОРТНИХ ПОСЛУГ ВИМОГАМ СПОЖИВАЧІВ - Шинкаренко, В. Г.; Ананко, І. М.; Shinkarenko, V.; Ananko, I. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Запропоновано методичні основи оцінювання відповідності показників послуги вимогам споживачів, що ґрунтуються на використанні функції Харрингтона та передбачають встановлення бажаних характеристик автотранспортної послуги і визначення розбіжностей на підставі їх порівняння з фактичними значеннями показників пропозицій автотранспортних підприємств. Це дозволить забезпечити швидку адаптацію підприємств до мінливих умов ринку за рахунок оперативного прийняття обґрунтованих маркетингових рішень, спрямованих на підвищення рівня відповідності послуги вимогам та забезпечення задоволеності споживачів.
ESTIMATION OF THE LEVEL OF MOTOR TRANSPORT SERVICES COMPLIANCE WITH THE CONSUMERS REQUIREMENTS
Keywords: автотранспортна послуга; вимоги споживачів; узгодження інтересів; оцінювання відповідності; функція бажаності Харрингтона; motor transport service; consumers’ requirements; interests conciliation; estimation the compliance; Harrington’s desirability function; 656.13:339.13