Спосiб магнiтно-iмпульсної обробки тонкостiнних металiв унiполярними iмпульсами струму - Батигiн, Юрiй Вiкторович; Гнатов, Андрiй Вiкторович; Аргун, Щасяна Валiковна; Чаплигiн, Євген Олександрович; Дзюбенко, Олександр Андрiйович; Бондарь, Сергiй Володимирович (My University, 2013)
Спосіб магнітно-імпульсної обробки тонкостінних металів серією імпульсів, який відрізняється тим, що здійснюється за допомогою генератора багаторазових уніполярних імпульсів струму з мостовою схемою випрямлення у розрядному колі, завдяки використанню якого стає можливим багаторазове повторювання заданої кількості уніполярних імпульсів струму в розрядному контурі з навантаженням-індуктором.
Keywords: металообробка