МОДЕЛЮВАННЯ ТЕПЛОВИХ ПРОЦЕСІВ В АВТОМОБІЛЬНИХ БАРАБАННИХ ГАЛЬМАХ - Волощук, В. В.; Вольченко, Д. О. (ХНАДУ, 2009)
Представлено математичну модель теплових процесів, що відбуваються у барабанних гальмах автотранспортних засобів при їх природному і примусовому охолодженні на типових режимах випробувань, яка базується на дискретизації параметрів рівняння теплового балансу та часовій ітерації
Keywords: барабанні гальма; температура; теплова модель; 629.113+59.001.4