Оцінювання рівня забруднення компонентів довкілля внаслідок потрапляння нафтопродуктів у річки Немишля - Федорова, Анастасія Романівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі розглянуто басейн р. Немишля з метою оцінки рівня забруднення компонентів довкілля внаслідок потрапляння нафтопродуктів у водні об’єкти.
Keywords: надзвичайна ситуація; рівень забруднення; нафтопродукти; наслідки для довкілля