Підвищення ефективності функціонування апарату управління АТП - Куцакон, Єгор Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В кваліфікаційній роботі визначено сутність функціонування апарату управління АТП, проаналізовано підходи до визначення понять «ефективність управління» та «ефективність функціонування апарату управління АТП», запропоновано власне визначення. Проведено порівняльний аналіз підходів до оцінки ефективності функціонування апарату управління АТП. Виконано аналіз результатів діяльності ПрАТ «АТП-16355», досліджено будову його апарата управління та структурну взаємодію. В ході дослідження вдосконалено методичний підход щодо оцінки ефективності функціонування апарата управління АТП та виконано його апробацію. Розроблено практичні рекомендації з підвищення ефективності функціонування апарату управління АТП і виконано їх техніко-економічну оцінку.
Keywords: апарат управління; оцінка апарату управління; ефективність функціонування апарату управління; ефективність управління