АНАЛІЗ СУЧАСНИХ МОДЕЛЕЙ ДИСКРЕТНОГО ВИБОРУ ПАСАЖИРАМИ ШЛЯХУ ПЕРЕСУВАННЯ - Горбачов, Петро Федорович; Макарічев, О. В.; Свічинська, О. В.; Свічинський, С. В.; Горбачёв, Пётр Фёдорович; Макаричев, О. В.; Свичинская, О. В.; Свичинский, С. В.; Gorbachiov, P.; Makarichev, A.; Svichinskaya, O.; Svichinskiy, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Розглянуто принципи побудови та математичний апарат основних видів моделей дискретного вибору пасажирами шляху пересування громадським транспортом у містах. Наведено приклад розрахунку імовірності вибору шляху за стандартною логіт-моделлю. Виділено основні особливості розглянутих моделей та визначено напрями подальших досліджень.
АНАЛИЗ СОВРЕМЕННЫХ МОДЕЛЕЙ ДИСКРЕТНОГО ВЫБОРА ПАССАЖИРАМИ ПУТИ СЛЕДОВАНИЯ
ANALYSIS OF UP-TO-DATE MODELS OF ROUTE DISCRETE CHOICE BY PASSENGERS
Keywords: імовірність вибору шляху; модель дискретного вибору; корисність; функція щільності; похибка; альтернатива; вероятность выбора пути; модель дискретного выбора; полезность; функция плотности; ошибка; альтернатива; trip probability; discrete choice model; utility; density function; error; alternative; 656.015