ВИЗНАЧЕННЯ КІНЕТИЧНОЇ ТВЕРДОСТІ ЗВАРНОГО З’ЄДНАННЯ БУДІВЕЛЬНОЇ СТАЛІ - Костіна, Л. Л.; Костина, Л. Л.; Kostina, L. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Проведені вимірювання твердості зварного шва будівельної сталі на гіпертвердомірі конструкції ХНАДУ. Гіпертвердомір власної конструкції дозволяє визначати твердість будь-яких матеріалів безпосередньо в процесі навантаження в різних системах координат і виявляє особливості деформації.
ОПРЕДЕЛЕНИЕ КИНЕТИЧЕСКОЙ ТВЕРДОСТИ СВАРНОГО СОЕДИНЕНИЯ СТРОИТЕЛЬНОЙ СТАЛИ
MEASUREMENT OF KINETIC HARDNESS OF CONSTRUCTION STEEL WELDED JOINT
Keywords: твердість; крива навантаження; характер деформації; твёрдость; кривая нагружения; характер деформации; hardness; loading curve; deformation; 620.178.15