Дослідження методу оцінювання адекватності моделі багатоканальної інтелектуальної вимірювальної інформаційної системи на основі інтеграла згортки - Плетенко, Ангеліна Валеріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломній вивчено принцип роботи удосконаленої моделі нелінійного інерційного каналу на основі моделі Гаммерштейна, яка віртуально розділяє функції нелінійності та інерційності і дозволяє розв’язати обернену задачу вимірювань. Обґрунтовано адекватність та межі застосування досліджуваної моделі інтелектуальної інформаційної вимірювальної системи.
Keywords: багатоканальна система; блочно-орієнтовані моделі; вимірювальна лінія; вимірювальна система; вимірювальний канал тиску; датчик тиску; модель гаммерштейна; потенційно небезпечні об’єкти