Підвищення ефективності функціонування логістичної системи ТОВ «Полекс транс логистик» - Коровко, Вадим Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В результаті аналізу існуючої системи управління замовлення номенклатур визначені недоліки. На основі аналізу літературних джерел визначені показники на основі яких визначається ефективність функціонування логістичної системи ТОВ «Полекс транс логистик». Запропонована методика використання якої можливо підвищити ефективності функціонування логістичної системи. Впровадження запропонованої методики дозволить отримати економічний ефект.
Keywords: оптимальний інтервал поставок; авс-аналіз xyz-аналіз