Проєкт посту контролю підвіски у міській СТО легкових автомобілів - Кошалковський, Максим Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – підвіски легкових автомобілей. Мета проекту – удосконалити методику діагностування підвіски автомобіля за допомогою стенда діагностики. За допомогою цього стенда можливо поелементне діагностування ходової частини. Метод дослідження – аналітичні дослідження. Також було проведено дослідження впливу роботи підвіски на ефективність автомобіля на дорозі. Виконаний аналіз впливу роботи підвіски на різних ділянках дороги. В дипломному проекті було проведено технологічний розрахунок СТО і розроблено комплекс діагностування підвіски автомобіля.
Keywords: ДІАГНОСТИКА; ХОДОВА ЧАСТИНА; ПІДВІСККА; СТЕНД