Картографо-геодезичне забезпечення формування землеволодінь та землекористувань на території м. Бобринець Кіровоградської області - Рябокінь, Володимир Геннадійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
На даний момент проблема картографо-геодезичного забезпечення формування землеволодінь та землекористувань є дуже важливою і актуальною, оскільки за рахунок розвитку землеволодінь та землекористувань на території населеного пункту відбувається формування до 50% його бюджету. Відповідно були розглянуті теоретико-методичні та нормативно-правові обґрунтування використання земель населених пунктів та формування на їх території землеволодінь та землекористувань; виконано уточнення показників, що безпосередньо впливають на формування землеволодінь та землекористувань в містах; відображено отримані результати з використанням картограм, діаграм, графіків, планово-картографічного матеріалу; розглянуто проектні рішення щодо формування землеволодінь та землекористувань на території міста в умовах різних форм власності на землю; досліджено питання економічного та соціального обґрунтування проектних рішень.
Keywords: формування землеволодінь та землекористувань; форми власності; оцінка земель; населений пункт