Інформаційно-управляюча телематична система багатоцільового транспортного засобу - Корнєєв Дмитро Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі розглядається задача розроблення інформаційно-управляючої системи наземними безпілотними багатоцільовими транспортними засобами з використанням навігаційних дронів на прикладі сучасних інформаційних і мехатронних систем транспортних засобів, що виробляються провідними машинобудівними компаніями.
Keywords: інформаційно-управляюча система; багатоцільові транспортні засоби; навігація; дрони; телематика