Пневмогiдравлiчний привiд керування зчепленням - Туренко, Анатолiй Миколайович; Клименко, Валерiй Iванович; Богомолов, Віктор Олександрович; Логвiнов, Валерій Павлович; Грищенко, Сергiй Володимирович (My University, 2003)
Пневмогідравлічний привід керування зчепленням транспортного засобу, що містить педаль зчеплення, головний циліндр, ресивер, пневмогідравлічний підсилювач і трубопроводи гідро- та пневмосистем, який відрізняється тим, що у пневматичній системі встановлено электропневматичний клапан.
Keywords: гiдропневмопривiд