РОЗРОБКА ЗАХОДІВ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ ВАНТАЖОВЛАСНИКІВ НА ТЕРМІНАЛЬНИХ КОМПЛЕКСАХ - Шраменко, Наталя Юріївна; Шраменко, Наталья Юрьевна; Shramenko, N. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Запропоновано технологічні заходи для підвищення якості транспортного обслуговування вантажовласників на терміналі. Отримано залежність додаткових витрат на переробку від часу скорочення переробки.
РАЗРАБОТКА МЕРОПРИЯТИЙ ПО ПОВЫШЕНИЮ КАЧЕСТВА ОБСЛУЖИВАНИЯ ГРУЗОВЛАДЕЛЬЦЕВ НА ТЕРМИНАЛЬНЫХ КОМПЛЕКСАХ
DEVELOPMENT OF MEASURES TO INCREASE SERVICE QUALITY OF OWNERS ON TERMINAL COMPLEX
Keywords: термінальний комплекс; якість транспортного обслуговування; технологічні заходи; терминальный комплекс; качество транспортного обслуживания; технологические мероприятия; terminal handler; quality of transport service; technological measures; 656.212.5