Мультимедійна гнучка комп’ютеризована система безперервного моніторингу технічного стану автомобіля - Алексієв, О. П.; Табулович, В. П.; Челак, М. В.; Сімаков, А. Є.; Алексеев, О. П.; Симаков, А. Е.; Aleksiyev, O.; Tabulovych, V.; Chelak, M.; Simakov, A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2011)
Запропоновано концепцію гнучкої комп’ютеризованої системи температурного аналізу вузлів та агрегатів транспортного засобу, контролю його динамічних характеристик.
Мультимедийные гибкие компьютеризированные системы непрерывного мониторинга технического состояния автомобиля
Multimedia flexible computerized line system of vehicle technical condition monitoring
Keywords: гнучка комп’ютеризована система; автомобіль; динамічні характеристики; давач; контроль температури; гибкая компьютеризированная система; автомобиль; динамические характеристики; датчик; контроль температуры; flexible computerized system; vehicle dynamic characteristics; sensor; temperature control; 656.11