Оцінка фінансової стійкості підприємства - Щербинський, Артем Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Для досягнення поставленої мети необхідно вирішити низку завдань: - дослідити теоретичні засади поняття фінансової стійкості підприємства; - провести аналіз фінансової стійкості підприємства; - розробити заходи щодо підвищення фінансової стійкості підприємства. Нормативною основою дослідження є положення правових актів України різного рівня та юридичної сили, що регулюють процедуру оцінки стану фінансової стійкості підприємства. Практична значимість полягає у впровадженні розроблених заходів, що дозволить підприємству підвищити фінансову стійкість. Для написання роботи використовувалися навчальні посібники, наукові монографії, публікації, інформація на веб-сайтах.
Keywords: фінансова стійкість; підприємство; аналіз; ефективність діяльності