Проект капітального ремонту автомобільної дороги Р-60 Кролевець – Конотоп – Ромни – Пирятин на ділянці км 121+601 – км 124+940 з оцінкою умов руху - Гудзь, Вадим Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Об’єкт дослідження – ділянка автомобільної дороги Р-60 Кролевець – Конотоп – Ромни – Пирятин на ділянці км 121+601 – км 124+940. Предмет дослідження – умови руху на ділянці автомобільної дороги Р-60 Кролевець – Конотоп – Ромни – Пирятин на ділянці км 121+601 – км 124+940. Мета роботи – розробити проект капітального ремонту ділянки автомобільної дороги та дослідити умови руху автомобілів з розробкою заходів їх покращення. Метод дослідження – аналіз науково-технічної інформації за літературними джерелами і нормативною документацією та залучення методів автоматизованого проектування. Галуззю використання є капітальний ремонт на ділянці автомобільної дороги Р-60 Кролевець – Конотоп – Ромни – Пирятин на ділянці км 121+601 – км 124+940. В результаті розробки дипломної роботи виконано: збір і аналіз інформації щодо параметрів ділянки дороги та району її розташування, аналіз методів оцінки безпеки руху, оцінку умов руху за коефіцієнтами аварійності, оцінку впливу на навколишнє середовище, проектування плану траси, поздовжнього профілю автомобільної дороги, поперечних профілів земляного полотна, розробку заходів з організації дорожнього руху, проектування конструкції нежорсткого дорожнього одягу для підсилення існуючої конструкції та конструкції дорожнього одягу на ділянках розширення.
Keywords: капітальний ремонт; автомобільна дорога; план траси; поздовжній профіль; дорожній одяг; коефіцієнт аварійності