Дослідження розподілу теплового потоку у баку БДМ - Пономаренко, Владислав Борисович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У дипломній роботі експериментально визначено нерівномірність розподілу теплового потоку у гідробаку автогрейдера. Теоретично обґрунтовано процес теплоутворення в гідравлічній системі автогрейдера та розроблена математична модель теплового балансу гідроприводу робочих органів автогрейдера. Проведено розрахунок процесу нагріву робочої рідини гідроприводу автогрейдеру в процесі роботи автогрейдера. Розглянуті питання з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях.
Keywords: робоча рідина; автогрейдер; гідросистема; гідробак; витоки по зазорах; тепловий баланс