Розроблення процедури оцінки відповідності вимірювально-інформаційної системи сортування вантажів - Васалатій, Семен Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломній роботі проаналізовані законодавчі та інші нормативно-правові акти і нормативні документи, які стосуються вимірювально-інформаційних систем. В дипломній роботі проаналізовані вимоги до систем та їх складових частин систем. Визначенні вимоги до оцінки відповідності систем та розроблена процедура оцінки відповідності системи сортування вантажів, що є актуальним у зв’язку з відсутністю типових зразків таких документів. Розглянуті питання з охорони праці.
Keywords: вимірювальні канали; вимірювання; засоби вимірювальної техніки; метрологічні характеристики; метрологія; оцінка відповідності