Сучасні методи викладання англійської мови як іноземної у технічних ЗВО та їх запровадження у ХНАДУ - Гріччіна, А. В.; Гриччина, А. В.; Hrichchina, A. V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
У статті розглянуто основні сучасні підходи до викладання іноземної мови студентам технічних спеціальностей, проаналізовано їх запровадження у новому навчальному посібнику з англійської мови English for Welding Engineers, призначеному для студентів технічного ЗВО спеціальності «Матеріалознавство», описано структуру та основні характеристики посібника.
Современные методы преподавания английского языка как иностранного в вузах и их внедрение в ХНАДУ
Modern methods of teaching english as a foreign language to engineering students and their implementation in KHNAHU
Keywords: викладання іноземної мови; студенти технічних спеціальностей; іншомовна компетенція; комунікативний підхід; міждисциплінарний підхід; навчальний посібник; преподавание иностранного языка; студенты технических специальностей; иноязычная компетенция; коммуникативный подход; междисциплинарный подход; учебное пособие; foreign language teaching; engineering students; foreign language competence; communicative approach; interdisciplinary approach; textbook; 378.315