Удосконалення методики діагностування системи живлення дизельних автомобілів в умовах міської СТО - Новицький, Антон Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження – паливна система дизельного автомобіля. Мета роботи – підвищити якість діагностування і обслуговування паливної системи в умовах міської СТО. Методи дослідження. У роботі використані теоретичні методи математичного моделювання, рішення і аналізу рівнянь механіки. В роботі проаналізовані методи діагностування паливної системи дизельного автомобіля, наведено перелік можливих причин її несправностей та методи їх усунення, наведений перелік необхідного устаткування, з його описом, для паливної дільниці станції технічного обслуговування. Був зроблений аналіз безпеки життя та діяльності людини на станції технічного обслуговування, та наведені необхідні інструкції та заходи безпеки при роботі.
Keywords: автомобільний транспорт; станція технічного обслуговування; паливна система; паливна апаратура; устаткування; електричні прилади