Спосiб подачi водню до основного палива двигуна внутрiшнього згоряння - Кузьменко, Анатолiй Петрович; Кабанов, Олександр Миколайович; Дзюбенко, Олександр Андрiйович; Липинський, Михайло Сергiйович (My University, 2011)
Спосіб подачі водню до основного палива двигуна внутрішнього згоряння, що включає змішування водню з основним паливом у необхідному відсотковому співвідношенні, який відрізняється тим, що змішування водню з основним паливом ведуть у впускних патрубках кожного циліндра, причому відсоткове співвідношення вибирають залежно від заданого режиму роботи ДВЗ на підставі сигналу отриманого електронним блоком від датчиків тиску у впускному колекторі й частоти обертання колінчатого вала, а подачу водню та основного палива до впускного колектора ведуть через різні форсунки.
Keywords: двигуни автомобiльнi, внутрiшнього згоряння