Використання технології Web 4 в геопозиціонуванні автомобільного транспорту - Козлов, Олександр Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Цільова настанова передбачала об’єкт дослідження – процес розгортання хмари мережевої підтримки мультіагентної технології. Мета роботи – удосконалення перевізного процесу для ланцюга виробник, перевізник, отримувач та підвищення ефективності віртуального управління автомобільним трансфером. Метод дослідження – аналогія та синергетичне сприйняття перевізного процесу автомобільного трансферу. Треба довести доцільність розробки програмної платформи програмного забезпечення автомобільного трансферу за технологією WEB 1-4 та перенесенні віртуального управління в хмарну середу industry 4.0 як з технічної так і економічної точки зору клієнтури автотрансферу. Науковий результат полягає у доведенні доцільності розробки програмної платформи програмного забезпечення автотрансферу за технологією WEB та переходу до ІТ industry 4. Завдання – Визначення вимог до створення ІТ-індустрії або надання ІТ-послуг на автотранспорті, рекомендації щодо логістики їх успішного виконання. Логістика (віртуальна логістика) зосереджена на впровадженні та імплементації основних положень Cloud Computing, тестування та моделювання WEB на транспорті. Науковий результат полягає у доведенні доцільності розробки програмної платформи програмного забезпечення АКС за технологією WEB 2 та переходу до ІТ Industry 4. Практичний результат передбачає у самостійному отриманні знань та вмінь магістра фаху 122 (комп’ютерні науки) з технічної підготовки архітектури, функціонування, комунікаційного устаткування та рекомендацій (інструктивного супроводження) з системного адміністрування автомобільної телематики.
Keywords: WEB 4.0; автомобільний трансферу; комп’ютерні обчислення