Удосконалення технології спорудження збірно-монолітних прогонових будов для прогонів 12-24 м - Приходько, Дарія Дмитрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – технології спорудження збірно-монолітних прогонових будов для прогонів 12-24 м. Мета роботи – удосконалення технології спорудження збірно-монолітних прогонових будов для прогонів 12-24 м. Метод дослідження – порівняння технологій та механізмів для спорудження залізобетонних збірно-монолітних прогонових будов мостів.
Keywords: прогонова будова; прогін; кран; консольно-шлюзовий кран; виліт стріли; вантажопідйомність